وی که کارگردانی فیلمهای تحسین شدهای چون “طلا و مس” و “بوسیدن روی ماه” را در کارنامه خود دارد با تاکید بر لزوم رشد فنی سینمای ایران افزود: سینمای ایران به رویکردی حرفهای و اقتصادی سامان یافته نیاز دارد. صنعت سینما باید در همه ابعاد اعم از تکنولوژی و ابزار روز دنیا، تجهیز سالنهای نمایشی و گسترش آنها، تحکیم و تثبیت مناسبات صنفی، علمی شدن فرآیند تولید سینمایی، تنوع مضامین و ژانرها با هدف جذب مخاطبان بیشتر و هدف گیری بازار سینمای جهان رویکردهای نوینی را تجربه کند و زعم من نمایشگاه “ایران سینکس 92” میتواند یکی از قدمهای مثبت و اولیه این رویکرد باشد.
اسعدیان که با تهیه “سعادت آباد” فضا، ساز و کار و سختیهای تهیهکنندگی در ایران را نیز تجربه کرده است ابزار امیدواری کرد این نمایشگاه بتواند هر ساله با حضور گسترده شرکتهای داخلی و خارجی برگزار شود تا اندک اندک به سمت بینالمللی شدن پیش برویم و از لحاظ اعتبار به عنوان مثال نمایشگاهی شبیه فتوکینا در کشور داشته باشیم.
نمایشگاه صنعت سینما و تجهیزات وابسته “ایران سینکس ۹۲” از ۲۴ تا ۲۷ بهمن ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران سالن میلاد برگزار میشود. این نخستين بار است كه در حوزه سينما و صنعت نمايشگاهي با رويكرد تخصصي در زمينه تجهيزات و امكانات توليد برگزار میشود.