معاون گردشگري کشور در اين مراسم ضمن تقدير و تشکر از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات جهت مشارکت در انعقاد اين تفاهم نامه گفت: همکاري هاي دوجانبه اين سازمان با وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و استفاده از توانمندي هاي اين دفاتر براي معرفي گردشگري، صنايع دستي و ميراث فرهنگي، اثرات و فوايد قابل توجهي در پي خواهد داشت.
منوچهر جهانيان يادآور شد: يکي از ظرفيت هاي گردشگري ايران اسلامي، جاذبه هاي متنوع و بي نظيري است که در مناطق روستايي وجود دارد، معرفي بخش گردشگري روستايي، عشاير و اقوام، آداب و رسوم، غذاها و موسيقي محلي اين مناطق با استفاده از دفاتر (ICT) روستايي از اين پس با تحول و سرعت بيشتري انجام مي شود.
معاون گردشگري کشور افزود: امروز در دنيا بحث گردشگري ديگر به معناي گذراندن اوقات فراغت نيست، بلکه شناخت مردمان ديگر نقاط، آشنايي با آداب و رسوم جديد و آگاهي از تاريخ و پيشينه سرزمين هاي ديگر جايگاه ويژه اي يافته است.
وي اظهار داشت: براساس برنامه پنجم توسعه تعداد دفاتر (ICT) در کل کشور بايد به 16 هزار مرکز برسد، بي شک فعاليت اين تعداد دفتر (ICT) روستايي در کشور تحرک و شادابي مضاعفي در بخش گردشگري ايجاد خواهد کرد.
جهانيان در پايان با اشاره به بندهاي اصلي اين تفاهم نامه گفت: تشکيل کارگروه مشترک با حضور معاون گردشگري و مديرعامل شرکت پست با دبيري رييس کميته ملي طبيعت گردي و تعهدات دو طرف در اجراي صحيح اين تفاهم نامه از بندهاي اصلي اين قرارداد است.