روایت خاطرات بیان نشده رفیق‌دوست از آشنایی با قذافی


حاجعلی محمدی تهیه‌كننده و كارگردان مجموعه مستند “ما نیز روزگاری” در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: در این مستند كه در 42 قسمت آماده پخش می‌شود خاطرات کودکی تا نوجوانی، فعالیت‌های سیاسی، مبارزه‌های انقلابی و فعالیت‌های محسن رفیق‌دوست از چهره‌های شناخته‌شده سیاسی کشور در سال‌های بعد از انقلاب از زبان خودش تصویر می‌شود.


وی افزود: ضبط بخش‌های روایتی كار تمام شده و در حال حاضر مشغول تكمیل صحنه‌های بازسازی هستیم. در این صحنه‌ها سعی كرده‌ایم از حضور نابازیگران استفاده كنیم و امیدواریم یك ماه دیگر تدوین این مجموعه آغاز شود.


این مستندساز یادآور شد: در سری جدید “ما نیز روزگاری” توجه بیشتری به صحنه‌های بازسازی داشته‌ایم. ضمن این كه محسن رفیق‌دوست خاطرات منحصر به فردی از تاریخ انقلاب و به خصوص آشنایی با معمر قذافی دیكتاتور سابق لیبی دارد كه تاكنون بیان نشده است.


محمدی احیای ارزش‌های افرادی كه برای پیروزی انقلاب از جان و حتی مال خود گذشتند و ثبت خاطرات شفاهی انقلاب را هدف اصلی این مجموعه برشمرد و اظهار امیدواری كرد تا در ادامه این مجموعه با افرادی همچون حبیب الله عسگر اولادی، ابوالقاسم سرحدی‌زاده، مهدی غیوران و… گفتگو كند و خاطراتشان را به تصویر بكشد.


وی از حمیدرضا طاهری به عنوان تصویربردار، منصور شهباززاده صدابردار و آرمین احمد علی خان به عنوان نورپرداز “ما نیز روزگاری” نام برد و از آماده شدن قسمت اول این مجموعه برای 40 روز آینده و پخش شبانه آن خبر داد.


“ما نیز روزگاری” که با هدف ثبت خاطرات شفاهی شخصیت‌های برجسته انقلاب در شبکه مستند سیما تولید می‌شود، در سری قبلی در 30 قسمت 30 دقیقه‌ای روایتی متفاوت از زندگی عزت الله مطهری را به تصویر کشید.

 

Check Also

معرفی نقاشان زن نامدار به بهانه روز جهانی طراحی و نقاشی

 ۱۶ می برابر با ۲۶ اردیبهشت ماه، روز جهانی طراحی و نقاشی اعلام شده است. …