طاها ذاكر طراح صحنه مراسم افتتاحيه و اختتاميه بيست و هفتمين جشنواره بين المللی فيلم های كودكان و نوجوانان درباره جزئیات اختتامیه جشنواره گفت: داود منفرد و هوشنگ هدايتي در كنار عروسک سنجد مراسم اختتاميه را برگزار خواهند كرد كه منفرد نقش يك كنترلچي سينما را ايفا مي كند.
وي ادامه داد: در اين مراسم كه در سالن “گل نرگس” برگزار مي شود يک گروه موسيقي به صورت ثابت در بالكن حضور خواهد داشت كه اجراي اين بخش توسط گروه اركستر بادي انجام مي شود.
ذاكر كه طراحي پوستر اصلي و 10 پوستر جنبي و همچنين مديريت هنري كاتالوگ جشنواره را نيز برعهده داشته است، درباره تفاوت هاي طراحي هاي جشنواره امسال و استقبال از آنها گفت: فارغ از آن كه يک تيم حرفه اي شامل افراد تحصيلكرده اين حوزه كار طراحي را برعهده داشتند، سفارشدهنده هم بسيار اهميت دارد و شايد از خلاقيت طراحان مهم تر باشد.
وي بیان کرد: كساني كه حد فاصل ما و جشنواره قرار دارند همواره به ما اجازه دادند كه خلاقيت و ساختارشكني داشته باشيم. مجيد برزگر در حوزه طراحي پوسترها اين اجازه را داد كه به عنوان مثال در پوستر اصلي از رنگ پنجم استفاده كنيم. از طرف ديگر پوسترهاي بزرگداشت مثل هميشه از يك عكس ساده تشكيل نشد. البته بيم آن مي رفت كه ماحصل كار مورد پسند افرادي كه موضوع پوستر بودند قرار نگيرد اما اين ريسك پذيرفته شد تا كار جديدي انجام شود.
اين طراح همچنين با اشاره به كاتالوگ جشنواره توضیح داد: در زمينه كتاب هم مسعود نجفي همواره در طول اين سال ها اين اجازه را به ما داده تا هر ايده اي را تجربه كنيم، از جنس كاغذ و فرمتهاي چاپ گرفته تا گونه هاي مختلف طراحي و خوشبختانه هميشه هم نتيجه كار مورد قبول واقع شده است.
ذاكر گفت: اعتقاد دارم اگر بحران طراحي در حوزه سينما وجود دارد نتيجه بحران مديران در حوزه سفارش است و بايد به كساني همچون مجيد برزگر اجازه داد تا وضعيت طراحي چه در مورد پوستر فيلم و چه در حوزه جشنوارهها را بهبود بخشد.
اين طراح كه در سه سال اخير به همراه ليلا نقدي و مجيد برزگر مسئوليت طراحي و ساخت دكور جشنواره كودک را عهده دار بوده است، در پايان سخنانش از مازيار تهراني، سهيل حسيني، بابك بني احمدي، عطا دادزادي، علي شكوري، بهاره شفيق و فريده براتي كه در استوديو تهران به عنوان گروه طراحي مشغول به كار بودند قدرداني كرد.