وي تصریح کرد: شورای عالی استان ها سال گذشته مصوبه ای را تصوب کرد که شهرداری و شورای شهر می توانند با همکاری میراث فرهنگی و گردشگری موزه شهر را تاسیس و راه اندازی کنند که سبزوار اولین شهر استان است که این مصوبه را اجرائی کرد.
وی گفت: موزه هویت و شناسنامه شهر ها هستند که با بازدید از آنها از تمدن و هویت و شناسنامه گذشته شهر آگاهی پیدا می کنیم.
وی افزود: موزه سبزوار با موافقت نامه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایجاد شده است و طرح محتوایی آن در حال تکمیل شدن است و به محض اینکه طرح محتوایی ارائه شود مجوز آن نیز صادر خواهد شد.
عباس زاده با تاکید بر اینکه سبزوار با تاریخ غنی و تنوع فرهنگ و جاذبه های فرهنگی و گردشگری از قدیم نسبت به سایر شهرها جایگاه متفاوتی داشته است و دارد بيان کرد: سبزوار یکی از منحصر به فرد ترین شهرهای مسیر جاده ابریشم است که نگین 5 هزار ساله تاریخ را در خود جای داده است.
وی با اشاره به اینکه تپه دامغانی ها مانند کتاب قطوری از فرهنگ و معماری و شهرسازی سبزوار است اظهار کرد: باید مواظب باشیم آسیبی به این اثر مهم ارزشمند نرسد و به مرور زمان این کتاب را ورق بزنیم و مطالعه کنیم.
معاون میراث فرهنگی خراسان رضوي ایجاد سایت موزه این مکان را جاذبه جدید گردشگری عنوان کرد و افزود: این جاذبه ها باعث می شوند که زائران امام رضا(ع) در سبزوار توقف کنند و با فرهنگ و تمدن این شهر تاریخی آشنا شوند و سبزوار هم از بخشی از ثروت گردشگری بهره مند شود.
عباس زاده اتحاد فرهنگی را مهمترین عامل به ثمر نشستن سیاست های جذب گردشگر برشمرد و گفت: باید زمینه برگزاری تورهای گردشگری به مقصد سبزوار فراهم شود چرا که گردشگرانی که وارد سبزوار می شوند حداقل می توانند 2 روز با کمک یک راهنمای آشنا و مسلط از جاذبه های فرهنگی گردشگری این شهر بازدید داشته باشد.