پیوند خجسته آشپزی آذری و گیلانی در آستارا

پیوند خجسته آشپزی آذری و گیلانی در آستارا

اگر سفره گیلانی معجونی از عالی ترین طعم هاست، سلیقه هموطنان آذری در ترکیب طعم ها زبانزد است. در آستارا است که همه بهترین ها به هم می رسند و مسافر این بندر را مهمان لذیذترین ها می کند.

غذاهای آستارا ترکیبی از مزه های بینظیر گیلان و سلیقه منحصربفرد آذری است.
معروفترین غذایی که در آستارا می توانید میل کنید فسنجان گیلانی است که از مرغابی یا اردک یا مرغ و مغز گردو و رب انار ترش تهیه می شود.
ماهی شکم پر هم که با گشنیز و پیاز و سیر و گردو و رب انار طعم دار شده است دیگر غذای بیاد ماندنی آستاراست.
لونگی که غذای مخصوص آستارا هست هم مرغ شکم پری است که با ازگیل جنگلی مزه دار شده است.
اناربیج غذایی مخصوص شب یلدا است و شبیه فسنچان تهرانی با گوشت قلقلی درست می شود اما سبزی آن سبزی قرمه است.

Check Also

رونمایی از لوح ثبت جهانی برنامه ملی پاسداری هنر خوشنویسی در کاخ گلستان

مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان از برگزاری نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب در سایه قلم …