رییس پژوهشکده مردم شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری ابراز امیدواری کردکه طرح تاسیس موزه میراث روایی ارایه شده در همایش ملی میراث روایی ،هرچه زودتر اجرایی شود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری علیرضا حسن زاده با اشاره به لزوم ایجاد موزه میراث روایی درایران و اهمیت تاسیس این موزه گفت: “روایت ها” در ایران پیوستگی و تداوم فرهنگی را در طول تاریخ موجب شده اند و خالقان روایت های ایرانی، چهره های برجسته ای چون فردوسی، نظامی گنجوی، عطار وحتی آفرینندگان روایت های عرفانی چون ابن سیناو سهروردی نقشی بسیار مهم در حفظ ابعاد تمدنی فرهنگ ایرانی و عمق و غنای آن در طول تاریخ داشته اند.
وی افزود: اصولاً فرهنگ های امروز جهان نیز از طریق روایت ها سخن می گویند و نفوذ خود را مدیون تولید روایت های جذاب تمدنی و فرهنگی اند.
حسن زاده با اشاره به وجود موزه های مخصوص کودکان و نوجوانان در کشورهای مختلف جهان گفت: بخشی از این موزه ها محلی برای آشنایی کودکان و نوجوانان با روایت های ملی و محلی است.
وی تصریح کرد: در ایران نیز باید به سمت ایجاد فضاهای فرهنگی و تمدنی مرتبط با کودکان و نوجوانان حرکت کنیم و یکی از مهمترین آنها، ایجاد موزه میراث روایی است.
به گفته وی طرح تاسیس موزه میراث روایی در همایش میراث روایی ارائه شده است و معاونت میراث فرهنگی و مراکزی چون شهرداری می توانند در این مسیر گام های مهمی بردارند.