کارگردانی که برای اولین‌بار با پروانه ساخت فیلم می‌سازد


جلیلی کارگردان سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب که “مسیر معکوس” اولین فیلم سینمایی است که برای آن درخواست پروانه ساخت کرده‌ است، گفت: “مسیر معکوس” داستانی اجتماعی و عاشقانه دارد و بی‌شک مشکلی برای ساخت آن وجود ندارد چراکه داستان آن بسیار ساده و روان است. در حال حاضر تنها مشکل من در ساخت فیلم “مسیر معکوس” تامین بودجه این فیلم سینمایی است.


وی با اشاره به اینکه “مسیر معکوس” جزو فیلم‌های کم‌هزینه در سینمای ایران است، توضیح داد: متاسفانه با توجه به اینکه اکثر فیلم هایی که ساخته‌ام اجازه اکران در کشور را نداشتند، کمتر سرمایه گذاری برای حمایت مالی فیلم‌هایم پیشنهاد می‌دهد، البته اگر کسی هم برای سرمایه گذاری اعلام آمادگی کند معمولا خودم به آن‌ها می‌گویم که بهتر است این کار را نکنند چون احتمال اکران آن بسیار کم است.


کارگردان فیلم سینمایی “دت یعنی دختر” با اشاره به اینکه زمانی که درخواست پروانه ساخت را ارائه کرده خواستار حمایت مالی بنیاد سینمایی فارابی برای ساخت این فیلم سینمایی شده است، بیان کرد: سال ها است که در حوزه سینمای ایران فعالیت می کنم اما تا به حال یک ریال هم از دولت کمک مالی دریافت نکرده ام و این برای اولین بار است که رسما درخواست کمک مالی برای ساخت “مسیر معکوس” را داشته ام.


جلیلی با اشاره به اینکه اگر بنیاد سینمایی فارابی نتواند کمک مالی مورد نظر را تامین کند باز هم این فیلم سینمایی را جلوی دوربین می برد، گفت: تا امروز با کمک دوستان و یا از طریق پیش فروش فیلم های خود در کشورهای مختلف از جمله “دلبران” و “ابجد” بودجه لازم برای ساخت فیلم هایم را تامین کرده ام، اما باز هم امیدوارم که بنیاد فارابی در این زمینه من را همراهی کند.


کارگردان فیلم تلویزیونی “وام ازدواج” گفت: این برای اولین بار است که درخواست پروانه ساخت برای یک فیلم سینمایی داده ام، چرا که در گذشته چون می‌دانستم پروانه ساخت فیلم هایم صادر نمی‌شود، بدون صدور پروانه ساخت فیلم را جلوی دوربین برده و در نهایت از سوی دولت فیلم بایکوت می شد، اما این بار بدون آن که مشکلی برای من پیش آید به راحتی پروانه ساخت این فیلم سینمایی صادر شد و به خاطر این حسن رفتار از مسئولان سینمای ایران تشکر می کنم.


کارگردان فیلم سینمایی “گال” با بیان این که معمولا پیش‌تولید فیلم هایش از همان زمان که قصه فیلم در ذهنش شکل می گیرد آغاز می شود، توضیح داد: برای ساخت این فیلم سینمایی به دنبال 2 پسر در سنین 18 و 25 سال و 2 دختر در سنین 16 و 25 سال هستم اما مسئله مهم این است که این بازیگران باید به معنای واقعی آرتیست باشند، چراکه این فیلم برپایه بازی این چهار نفر می‌چرخد.


جلیلی در پایان بیان کرد: تا امروز 14 فیلم سینمایی را جلوی دوربین برده ام که هیچ کدام پروانه نمایش نگرفته است، هرچند دیگر فرصتی برای اکران این فیلم ها وجود ندارد اما 9 تا از این فیلم ها را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه کرده ام تا در صورت امکان آن را در اختیار موسسه رسانه های تصویری قرار دهم تا امکان دیده شدن آن فراهم شود.

Check Also

معرفی نقاشان زن نامدار به بهانه روز جهانی طراحی و نقاشی

 ۱۶ می برابر با ۲۶ اردیبهشت ماه، روز جهانی طراحی و نقاشی اعلام شده است. …