رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دیدار با سفیر پرتغال در تهران گفت: دولت یازدهم و شخص رئیسجمهور بر گسترش فعالیتهای گردشگری تاکید دارند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مسعود سلطانیفر، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دیدار با ماریو داماش نونس، سفیر پرتغال در تهران، این ملاقات را گام مثبتی برای توسعه همکاریهای فرهنگی و گردشگری دو کشور دانست و گفت: با توجه به قدمت ارتباط دو کشور و روابط چندصد ساله میان ایران و پرتغال، زمینههای همکاری بسیاری در حوزههای فرهنگی و گردشگری میان دو کشور وجود دارد.
معاون رئیسجمهور با اشاره به اهمیت جایگاه کشور پرتغال در اتحادیه اروپا، یادآور شد: خوشبختانه فضای جدید و سیاستهای روشن دولت یازدهم، امکان تعامل بیشتر و بهتر با سایر کشورها را فراهم کرده است و ما امیدواریم مردم کشورهای دنیا، به ویژه مردم پرتغال از ظرفیتهای بینظیر گردشگری، فرهنگی، تاریخی و طبیعی ایران استفاده کنند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: دولت و رئیس جمهور دولت یازدهم بر گسترش فعالیتهای گردشگری و استفاده گردشگران از ظرفیتها و جاذبههای ایران تاکید و تمرکز دارند.
سلطانیفر بهبود زیرساختهای گردشگری را از دیگر برنامههای دولت تدبیر و امید دانست و تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی به دنبال ایجاد شرایط و تسهیلات مناسب برای ورود گردشگران به ایران است.
وی بناها و آثار تاریخی را متعلق به تمدن بشری دانست و اظهار داشت: این آثار و بناها معرف بخشی از تاریخ روابط بین دولتهاست و ما برای بیان تاریخ و بررسی گذشته، نیازمند حفظ این آثار هستیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی تعامل بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری دو کشور را مهم ارزیابی کرد و افزود: زمینههای همکاری بین بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری ایران و پرتغال بسیار زیاد است و بستر لازم برای مشارکت این بخشها باید توسط دولتها فراهم شود.
سلطانیفر در ادامه گردشگری را موضوعی چندوجهی دانست و گفت: گردشگری علاوه بر ارتقاء ارتباطات فرهنگی، همکاریهای اقتصادی را به دنبال دارد، حضور موسسات گردشگری فعال دو کشور در نمایشگاههایی که در ایران و پرتغال برگزار میشود در توسعه روابط فرهنگی و اقتصادی دو کشور موثر خواهد بود.
وی با دعوت از مسئولین دولتی گردشگری و توریسم کشور پرتغال برای بازدید از جاذبههای فرهنگی و تاریخی ایران، افزود: امیدوارم سال ۲۰۱۴ شاهد اولین نشست مشترک بخش خصوصی فعال گردشگری بین دو کشور باشیم.