رئیس پیشین پژوهشگاه میراث فرهنگی گفت: مهمترین مشکل پژوهشگاه در حال حاضر نبود فضای کافی است.
به گزارش ایرانگرد نیوز جلیل گلشن بافقی در مراسم تکریم و معارفه رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی که صبح امروز با حضور مسعود سلطانیفر معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در موزه ملی ایران برگزار شد، گفت: در حال حاضر سکون و آرامش نسبی در پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی حاکم شده است.
وی با تشریح اقدامات 10 ماه گذشته پژوهشگاه میراث فرهنگی، تصریح کرد: اعضای هیات علمی پژوهشگاه با مشکلاتی مواجه بودند که در این مدت بسیاری از این موانع برطرف شد.
گلشن ادامه داد: در راستای تشکیل هیات امنا برای جذب اعضای هیات علمی پژوهشگاه، کمیته جذب مستقل تشکیل شد و با توجه به مجوزی که دریافت کردیم، 12 نفرسهمیه از سالهای قبل داریم و در سال 93 مجوز جذب 13 نفر را گرفتیم و امسال برای جذب 8 نفر به صورت بورسیه اقدامات لازم انجام شد.
گلشن که دیروز با حکم معاون رئیس جمهور به سمت مشاور رئیس سازمان در امور ایثارگران منصوب شد، افزود: با مرتفع شدن مشکلات در این مدت کتابخانه دوباره احیا شد و به محلی برای رجوع محققین تبدیل شد.
رئیس پیشین پژوهشگاه میراث فرهنگی با اشاره به امضای تفاهمنامه این مجموعه با موسسات پژوهشی داخلی و خارجی گفت: امضای تفاهمنامه با موسسه فرهنگی اکو یکی از مهمترین اقدامات ما در این حوزه بود.
وی ادامه داد: در این مدت تلاش شد تمامی پژوهشکدههای پژوهشگاه صاحب نشریه مستقل شوند که مجوز این نشریات صادر شده و اقدامات لازم در حال انجام است، همچنین چندین کتاب در پژوهشگاه به چاپ رسیده و با تامین اعتبار در سال جاری کتابهایی که در نوبت چاپ است، منتشر میشود.
گلشن با بیان اینکه بزرگترین مشکل پژوهشکده حفاظت و مرمت، لطمات حاصل از جابهجایی پژوهشگاه به شیراز است، یادآور شد: بسیاری از دستگاهها که بدون رعایت شرایط مناسب به شیراز منتقل شده بودند دچار آسیبهای جدی شده بودند که در این مدت تلاش شد دستگاهها تعمیر و کارگاههای مرمت دوباره راهاندازی شود.
مشاور رئیس سازمان در امور ایثارگران با اشاره به راهاندازی «مرکز منطقهیی ایکروم (مرکز جهانی حفاظت و مرمت آثار تاریخی)» در پژوهشگاه سازمان ادامه داد: مهمترین مشکل پژوهشگاه در حال حاضر نبود فضای کافی است، پس از آن، با مشکل کمبود اعتبار یا نبودن آن مواجه هستیم که باید به این نکات توجه شود.