وي با بيان اينکه اين شرايط جوي در استانهاي مزبور طي سه روز آينده پايدار خواهد ماند، افزود: بيشترين مقدار بارش به ميزان 20 ميليمتر و در استان مازندران خواهد بود.
وي ادامه داد: بارش باران طي روز يکشنبه کمي محدودتر ميشود بهطوريکه در اين روز شاهد بارندگي در استانهاي هرمزگان، کرمان، اردبيل، زنجان، گيلان، مازندارن، تهران،البرز، گلستان و شمال سمنان خواهيم بود.
اين کارشناس هواشناسي در ادامه از نفوذ توده هواي خنک طي بعداز ظهر روز يکشنبه در سواحل شمالي کشور خبر داد و گفت: اين امر سبب کاهش محسوس دماي هوا(4تا 7 درجهاي)، بارش باران و همچنين مواج شدن درياي خزر خواهد شد.
به گفته وي، شرايط ذکر شده براي استانهاي گيلان، مازندران، گلستان و ارتفاعات مرکزي البرز پيشبيني شده است.
اصغري درباره پيشبيني بارش باران در سطح شهر پايتخت، اظهارداشت: بر اساس نقشههاي پيشيابي هواشناسي، بارش باران طي بعدازظهر امروز در سطح شهر تهران دور از انتظار نيست.
اين کارشناس هواشناسي از وزش باد در مناطق مختلف کشور سخن به ميان آورد و ابراز داشت: پديده رايج در ماههاي اخير وزش باد خواهد بود و بر همين اساس به کشاورزان پيشنهاد ميشود که زمان سمپاشي را به اوايل صبح و يا ساعتهاي پاياني شب موکول کنند.
وي با اعلام اينکه در زابل و شرق کشور وزش باد از شدت قابل ملاحظهاي برخوردار خواهد بود و طي روزهاي آتي نيز ادامه خواهد داشت، گفت: اين امر سبب توفان شن در اين مناطق به خصوص در هيرمند، زابل و نهبندان ميشود.
به گفته وي؛ سرعت وزش باد در مناطق عنوان شده برابر 60 کيلومتر بر ساعت خواهد بود.
اصغري در ادامه از افزايش نسبي دماي هوا در برخي مناطق کشور خبر داد و گفت: طي روز جاري دماي هوا در استانهاي گلستان، خراسان شمالي و رضوي، سمنان و خراسان جنوبي افزايش دماي 2 تا 4 درجهاي خواهيم داشت اما افزايش دما در سطح کشور به ميزان يک تا دو درجه خواهد بود.
اصغري خاطرنشان کرد: از روز دوشنبه کاهش دما در سواحل کشور به دليل ورود توده خنک ميتواند بين چهار تا هفت درجه سانتيگراد باشد که تاثير خود را در تهران نيز خواهد داشت.