خواننده ترانه‌های مذهبی به “ضیافت الهی” می‌آید


محمد تقی فاضلی تهیه کننده “ضیافت الهی” در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: علیرضا روزگار از خوانندگان خوش صدای کشور است که با اجراهای موفق خود توانسته محبوبیت خاصی خصوصا در بین جوانان کسب کند.


وی افزود: این خواننده ترانه‌های مذهبی فاخری نیز اجرا کرده که از آنها می‌توان به “گل نرگس” اشاره کرد، ترانه‌ای که به امام زمان (عج) تقدیم شده و بخش‌هایی از آن نیز از سریال “بوی باران” شبکه دو پخش شد. 


این تهیه‌کننده تصریح کرد: “مسافران سرزمین عشق” نام آیتم دیگری است که هر شب از این برنامه روی آنتن می‌رود، به بهانه این آیتم از جانبازان قطع نخاعی آسایشگاه ثارالله سراغ گرفته و پای درد دل و خاطرات این بزرگواران می‌نشینیم.


به گفته این تهیه کننده از دیگر آیتم‌های برنامه امشب می‌توان به پخش کلیپ بیماران ام اس اشاره کرد، کلیپ‌هایی که با مشارکت جامعه بیماران ام اس و برای آگاهی بخشی عمومی ساخته شده است.


فاضلی افزود: این برنامه به سفارش گروه اجتماعی شبکه دو در 32 قسمت برای پخش در ماه مبارک رمضان تدارک دیده شده و هر شب از ساعت 21 با اجرای شهرام شکیبا و فرهاد فخربخش روی آنتن تلویزیون می‌رود.

Check Also

معرفی نقاشان زن نامدار به بهانه روز جهانی طراحی و نقاشی

 ۱۶ می برابر با ۲۶ اردیبهشت ماه، روز جهانی طراحی و نقاشی اعلام شده است. …